Milyen névnap van január 13-án?

A magyar naptár szerint január 13-án Veronika névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Csongor, Gotfrid, Hilmár, Hirám, Ivett, Ivetta, Judit, Jutka, Vera, Veron, Verona, Veronka, Vidor, Zonga, Zongor névnapja van.

A névnapok január 13-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint január 13-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Veronika. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Csongor, Gotfrid, Hilmár, Hirám, Ivett, Ivetta, Judit, Jutka, Vera, Veron, Verona, Veronka, Vidor, Zonga, Zongor nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek január 13-án:

A január 13-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Judit névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Judit, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Judit, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Veronika névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Veronika, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Veronika, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Veron névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Veron nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Veron, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Verona névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Verona nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Verona, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Veronka névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Veronka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Veronka, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gotfrid névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gotfrid nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gotfrid, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csongor névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csongor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Csongor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ivetta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ivetta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ivetta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jutka névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jutka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jutka, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vera névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vera nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vera, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vidor névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vidor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vidor, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zonga névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zonga nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zonga, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zongor névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zongor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zongor, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ivett névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ivett, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ivett, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A január 13-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Hilmár, Hirám.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Január hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van január 13-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod január hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a január 13-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!