Milyen névnap van január 19-én?

A magyar naptár szerint január 19-én Sára, Márió névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Absa, Gajána, Kanut, Kenéz, Margit, Margita, Margitta, Margó, Máriusz, Márta, Sári, Sarah, Sarolta, Sáron, Sharon, Szelli, Szulikó, Szulita, Szultána, Vázsony, Veron, Verona, Veronika, Veronka névnapja van.

A névnapok január 19-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint január 19-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Sára, Márió. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Absa, Gajána, Kanut, Kenéz, Margit, Margita, Margitta, Margó, Máriusz, Márta, Sári, Sarah, Sarolta, Sáron, Sharon, Szelli, Szulikó, Szulita, Szultána, Vázsony, Veron, Verona, Veronika, Veronka nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek január 19-én:

A január 19-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Margit névnap összesen 15 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margit, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Margit, 14 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sarolta névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sarolta, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Sarolta, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Veron névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Veron nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Veron, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Verona névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Verona nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Verona, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Veronika névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Veronika, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Veronika, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Veronka névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Veronka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Veronka, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Margita névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Margita, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Margitta névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margitta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Margitta, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Margó névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Margó, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sára névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sára, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Sára, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Absa névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Absa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Absa, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sári névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sári nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sári, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sarah névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sarah nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sarah, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sharon névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sharon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sharon, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gajána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gajána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gajána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kanut névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kanut nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kanut, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Máriusz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Máriusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Máriusz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Márta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Márta, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Márta, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szelli névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szelli nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szelli, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szulikó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szulikó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szulikó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szulita névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szulita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szulita, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szultána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szultána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szultána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vázsony névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vázsony nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vázsony, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A január 19-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Márió, Kenéz, Sáron.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Január hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van január 19-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod január hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a január 19-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!