Milyen névnap van január 2-án?

A magyar naptár szerint január 2-án Ábel névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Acsád, Ádomás, Ákos, Aszpázia, Bazil, Bazsó, Bertold, Bodó, Ditmár, Fáni, Fanni, Gergely, Gerő, Makár, Odiló, Odisszeusz, Stefánia, Stefi, Ulisszesz, Vászoly névnapja van.

A névnapok január 2-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint január 2-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Ábel. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Acsád, Ádomás, Ákos, Aszpázia, Bazil, Bazsó, Bertold, Bodó, Ditmár, Fáni, Fanni, Gergely, Gerő, Makár, Odiló, Odisszeusz, Stefánia, Stefi, Ulisszesz, Vászoly nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek január 2-án:

A január 2-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Gergely névnap összesen 9 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gergely, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gergely, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gerő névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gerő nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gerő, 8 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Stefánia névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Stefánia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Stefánia, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Stefi névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Stefi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Stefi, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bertold névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bertold, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bertold, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ábel névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ábel, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ábel, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Odiló névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Odiló nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Odiló, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ákos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ákos, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ákos, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fáni névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fáni nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fáni, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fanni névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fanni, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Fanni, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Acsád névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Acsád nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Acsád, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ádomás névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ádomás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ádomás, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aszpázia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aszpázia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aszpázia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bazil névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bazil nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bazil, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bazsó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bazsó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bazsó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bodó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bodó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bodó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ditmár névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ditmár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ditmár, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Makár névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Makár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Makár, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A január 2-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Odisszeusz, Ulisszesz, Vászoly.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Január hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van január 2-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod január hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a január 2-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!