Milyen névnap van január 30-án?

A magyar naptár szerint január 30-án Martina, Gerda névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Adelgund, Adelgunda, Aminta, Bars, Barsz, Gellért, Gerhárd, Hiacinta, Jácinta, Martinella, Martinka, Orgona, Sziringa, Taciána névnapja van.

A névnapok január 30-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint január 30-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Martina, Gerda. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Adelgund, Adelgunda, Aminta, Bars, Barsz, Gellért, Gerhárd, Hiacinta, Jácinta, Martinella, Martinka, Orgona, Sziringa, Taciána nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek január 30-án:

A január 30-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Gellért névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gellért, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gellért, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gerhárd névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gerhárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gerhárd, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gerda névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gerda, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gerda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aminta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aminta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aminta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bars névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bars nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bars, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Barsz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Barsz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Barsz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Orgona névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Orgona nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Orgona, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sziringa névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sziringa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sziringa, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A január 30-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Martina, Adelgund, Adelgunda, Hiacinta, Jácinta, Martinella, Martinka, Taciána.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Január hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van január 30-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod január hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a január 30-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!