Milyen névnap van január 27-én?

A magyar naptár szerint január 27-én Angelika névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Andelin, Andelina, Angyal, Angyalka, Botár, Janek, János, Krizosztom, Krizsán, Lotár, Ulászló, Vincencia névnapja van.

A névnapok január 27-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint január 27-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Angelika. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Andelin, Andelina, Angyal, Angyalka, Botár, Janek, János, Krizosztom, Krizsán, Lotár, Ulászló, Vincencia nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek január 27-én:

A január 27-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

János névnap összesen 25 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül János, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül János, 23 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Janek névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Janek nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Janek, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lotár névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lotár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lotár, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Angyal névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Angyal nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Angyal, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Angyalka névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Angyalka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Angyalka, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ulászló névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ulászló nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ulászló, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vincencia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vincencia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vincencia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Krizosztom névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Krizosztom nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Krizosztom, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Krizsán névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Krizsán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Krizsán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A január 27-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Angelika, Andelin, Andelina, Botár.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Január hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van január 27-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod január hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a január 27-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!