Milyen névnap van május 10-én?

A magyar naptár szerint május 10-én Ármin, Pálma névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Aina, Ainó, Ajna, Ajnó, Alda, Áldea, Alexia, Antónia, Armand, Armanda, Armandina, Blandina, Cserne, Csikó, Csörsz, Filadelfia, Gardénia, Gordána, Gordon, Jávorka, Jázmin, Joáb, Jób, Koridon, Mira, Miranda, Miretta, Palmira névnapja van.

A névnapok május 10-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint május 10-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Ármin, Pálma. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Aina, Ainó, Ajna, Ajnó, Alda, Áldea, Alexia, Antónia, Armand, Armanda, Armandina, Blandina, Cserne, Csikó, Csörsz, Filadelfia, Gardénia, Gordána, Gordon, Jávorka, Jázmin, Joáb, Jób, Koridon, Mira, Miranda, Miretta, Palmira nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek május 10-én:

A május 10-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Antónia névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Antónia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Antónia, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ármin névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ármin, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ármin, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pálma névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pálma, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Pálma, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alexia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alexia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alexia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Armand névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Armand nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Armand, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Blandina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Blandina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Blandina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Armanda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Armanda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Armanda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Armandina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Armandina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Armandina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csikó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csikó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Csikó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csörsz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csörsz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Csörsz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Filadelfia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Filadelfia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Filadelfia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gardénia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gardénia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gardénia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jávorka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jávorka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jávorka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jázmin névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jázmin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jázmin, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mira névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mira nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mira, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Miretta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Miretta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Miretta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Palmira névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Palmira nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Palmira, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A május 10-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Aina, Ainó, Ajna, Ajnó, Alda, Áldea, Cserne, Gordána, Gordon, Joáb, Jób, Koridon, Miranda.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Május hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van május 10-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod május hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a május 10-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!