Milyen névnap van május 5-én?

A magyar naptár szerint május 5-én Györgyi névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Angelus, Angelusz, Árvácska, Erna, Ernella, Gotárd, Gothárd, Gyöngyi, Györe, György, Györgyike, Györk, Györke, Iduna, Irén, Iréne, Irina, Judit, Jutka, Jutta, Kocsárd, Merima, Nyék, Piusz, Viola névnapja van.

A névnapok május 5-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint május 5-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Györgyi. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Angelus, Angelusz, Árvácska, Erna, Ernella, Gotárd, Gothárd, Gyöngyi, Györe, György, Györgyike, Györk, Györke, Iduna, Irén, Iréne, Irina, Judit, Jutka, Jutta, Kocsárd, Merima, Nyék, Piusz, Viola nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek május 5-én:

A május 5-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Györe névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györe nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Györe, 12 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

György névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül György, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül György, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Györk névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györk nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Györk, 12 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Györke névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györke nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Györke, 12 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Judit névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Judit, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Judit, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Irén névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Irén, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Irén, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Piusz névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Piusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Piusz, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Viola névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Viola, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Viola, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Györgyi névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györgyi, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Györgyi, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Györgyike névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györgyike nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Györgyike, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Iréne névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Iréne nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Iréne, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kocsárd névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kocsárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kocsárd, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Erna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Erna, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Erna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ernella névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ernella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ernella, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Iduna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Iduna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Iduna, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jutka névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jutka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jutka, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jutta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jutta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jutta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Árvácska névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Árvácska nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Árvácska, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gotárd névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gotárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gotárd, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gothárd névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gothárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gothárd, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gyöngyi névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gyöngyi, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gyöngyi, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nyék névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nyék nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nyék, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A május 5-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Angelus, Angelusz, Irina, Merima.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Május hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van május 5-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod május hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a május 5-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!