Milyen névnap van május 3-án?

A magyar naptár szerint május 3-án Tímea, Irma névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Alexander, Antonella, Antónia, Eutímia, Horác, Ivola, Juvenál, Letta, Maura, Sándor, Seherezádé, Ténia, Timon, Timót, Timóteus, Timóteusz, Ugor, Viola, Violenta, Violett, Violetta, Viorika, Zsaklin névnapja van.

A névnapok május 3-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint május 3-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Tímea, Irma. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Alexander, Antonella, Antónia, Eutímia, Horác, Ivola, Juvenál, Letta, Maura, Sándor, Seherezádé, Ténia, Timon, Timót, Timóteus, Timóteusz, Ugor, Viola, Violenta, Violett, Violetta, Viorika, Zsaklin nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek május 3-án:

A május 3-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Antónia névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Antónia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Antónia, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sándor névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sándor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Sándor, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Irma névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Irma, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Irma, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Viola névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Viola, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Viola, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Timót névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Timót, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Timót, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Timóteus névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Timóteus nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Timóteus, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Timóteusz névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Timóteusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Timóteusz, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsaklin névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsaklin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsaklin, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tímea névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tímea, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tímea, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alexander névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alexander nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alexander, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ivola névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ivola nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ivola, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Letta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Letta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Letta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Maura névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Maura nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Maura, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Violenta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Violenta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Violenta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Violett névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Violett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Violett, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Violetta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Violetta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Violetta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Viorika névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Viorika nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Viorika, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Seherezádé névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Seherezádé nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Seherezádé, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Timon névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Timon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Timon, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ugor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ugor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ugor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A május 3-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Antonella, Eutímia, Horác, Juvenál, Ténia.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Május hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van május 3-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod május hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a május 3-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!