Milyen névnap van május 16-án?

A magyar naptár szerint május 16-án Mózes, Botond névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Hannibál, János, Nepomuk, Pellegrin, Simon, Sion, Szimonett, Szimonetta, Ubul, Ugod névnapja van.

A névnapok május 16-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint május 16-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Mózes, Botond. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Hannibál, János, Nepomuk, Pellegrin, Simon, Sion, Szimonett, Szimonetta, Ubul, Ugod nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek május 16-án:

A május 16-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

János névnap összesen 25 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül János, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül János, 23 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Simon névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Simon, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Simon, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sion névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sion nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sion, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mózes névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mózes, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mózes, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szimonett névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szimonett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szimonett, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szimonetta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szimonetta, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Szimonetta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ubul névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ubul nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ubul, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Botond névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Botond, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Botond, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pellegrin névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pellegrin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pellegrin, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A május 16-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Hannibál, Nepomuk, Ugod.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Május hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van május 16-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod május hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a május 16-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!