Milyen névnap van május 22-én?

A magyar naptár szerint május 22-én Júlia, Rita névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Annarita, Atos, Boáz, Bogárka, Bogdána, Emil, Fiametta, Julián, Juliána, Julianna, Juliánusz, Julilla, Julinka, Julitta, Júliusz, Renáta, Ritta, Román, Romána, Romina, Ugocsa, Ugron, Uljána, Wágner, Wagneríta, Zsüliett névnapja van.

A névnapok május 22-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint május 22-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Júlia, Rita. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Annarita, Atos, Boáz, Bogárka, Bogdána, Emil, Fiametta, Julián, Juliána, Julianna, Juliánusz, Julilla, Julinka, Julitta, Júliusz, Renáta, Ritta, Román, Romána, Romina, Ugocsa, Ugron, Uljána, Wágner, Wagneríta, Zsüliett nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek május 22-én:

A május 22-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Emil névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emil, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Emil, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Juliána névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Juliána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Juliána, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Julianna névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Julianna, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Julianna, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Julinka névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Julinka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Julinka, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Román névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Román nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Román, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsüliett névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsüliett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsüliett, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Júlia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Júlia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Júlia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Atos névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Atos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Atos, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bogdána névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bogdána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bogdána, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Julián névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Julián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Julián, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Juliánusz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Juliánusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Juliánusz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Julilla névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Julilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Julilla, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Julitta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Julitta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Julitta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Júliusz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Júliusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Júliusz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Renáta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Renáta, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Renáta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rita névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rita, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Rita, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Annarita névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Annarita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Annarita, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fiametta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fiametta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fiametta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ritta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ritta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ritta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Romána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Romána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Romána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Romina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Romina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Romina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ugocsa névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ugocsa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ugocsa, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ugron névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ugron nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ugron, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A május 22-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Boáz, Bogárka, Uljána, Wágner, Wagneríta.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Május hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van május 22-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod május hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a május 22-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!