Milyen névnap van május 15-én?

A magyar naptár szerint május 15-én Zsófia, Szonja névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Denissza, Deniza, Dionízia, Döníz, Fürtike, Izaura, Izidor, Izor, Izóra, Izsák, János, Médea, Rupert, Szaffi, Szofi, Szófia, Upor, Zsófi névnapja van.

A névnapok május 15-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint május 15-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Zsófia, Szonja. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Denissza, Deniza, Dionízia, Döníz, Fürtike, Izaura, Izidor, Izor, Izóra, Izsák, János, Médea, Rupert, Szaffi, Szofi, Szófia, Upor, Zsófi nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek május 15-én:

A május 15-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

János névnap összesen 25 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül János, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül János, 23 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsófia névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsófia, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Zsófia, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsófi névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsófi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsófi, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Izidor névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Izidor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Izidor, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Izor névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Izor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Izor, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szofi névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szofi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szofi, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szófia névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szófia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szófia, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dionízia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dionízia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dionízia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Médea névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Médea nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Médea, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rupert névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rupert nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rupert, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szaffi névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szaffi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szaffi, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Denissza névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Denissza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Denissza, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Deniza névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Deniza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Deniza, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Izaura névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Izaura nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Izaura, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Izóra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Izóra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Izóra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Izsák névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Izsák nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Izsák, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Upor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Upor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Upor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A május 15-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Szonja, Döníz, Fürtike.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Május hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van május 15-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod május hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a május 15-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!