Milyen névnap van május 25-én?

A magyar naptár szerint május 25-én Orbán névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Bagita, Bársonyka, Bedecs, Bedő, Csatád, Gergely, Gerő, Györe, György, Györk, Györke, Madlen, Madléna, Magda, Magdaléna, Magdó, Magdolna, Mahália, Márk, Márkus, Marléne, Megara, Ragnar, Szofi, Szófia, Urbána, Zsófi, Zsófia névnapja van.

A névnapok május 25-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint május 25-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Orbán. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Bagita, Bársonyka, Bedecs, Bedő, Csatád, Gergely, Gerő, Györe, György, Györk, Györke, Madlen, Madléna, Magda, Magdaléna, Magdó, Magdolna, Mahália, Márk, Márkus, Marléne, Megara, Ragnar, Szofi, Szófia, Urbána, Zsófi, Zsófia nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek május 25-én:

A május 25-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Györe névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györe nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Györe, 12 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

György névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül György, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül György, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Györk névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györk nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Györk, 12 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Györke névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györke nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Györke, 12 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gergely névnap összesen 9 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gergely, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gergely, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gerő névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gerő nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gerő, 8 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsófi névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsófi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsófi, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsófia névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsófia, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Zsófia, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szofi névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szofi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szofi, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szófia névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szófia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szófia, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Márkus névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Márkus nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Márkus, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Magdaléna névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Magdaléna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Magdaléna, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Magdolna névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Magdolna, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Magdolna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Márk névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Márk, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Márk, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Marléne névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Marléne nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Marléne, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Orbán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Orbán, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Orbán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Magdó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Magdó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Magdó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bársonyka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bársonyka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bársonyka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bedecs névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bedecs nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bedecs, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bedő névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bedő nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bedő, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csatád névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csatád nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Csatád, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Magda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Magda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Magda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mahália névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mahália nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mahália, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ragnar névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ragnar nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ragnar, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A május 25-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Bagita, Madlen, Madléna, Megara, Urbána.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Május hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van május 25-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod május hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a május 25-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!