Milyen névnap van május 29-én?

A magyar naptár szerint május 29-én Magdolna névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Adelmár, Aléna, Almira, Almiréna, Elmár, Jukundusz, Káin, Kán, Kund, Kunó, Magdaléna, Mária, Marita, Maxim, Melodi, Melódia, Teodózia névnapja van.

A névnapok május 29-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint május 29-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Magdolna. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Adelmár, Aléna, Almira, Almiréna, Elmár, Jukundusz, Káin, Kán, Kund, Kunó, Magdaléna, Mária, Marita, Maxim, Melodi, Melódia, Teodózia nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek május 29-én:

A május 29-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Mária névnap összesen 32 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mária, 4 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mária, 28 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Maxim névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Maxim nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Maxim, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Magdolna névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Magdolna, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Magdolna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Magdaléna névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Magdaléna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Magdaléna, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kund névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kund nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kund, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kunó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kunó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kunó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adelmár névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adelmár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adelmár, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Almira névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Almira nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Almira, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Almiréna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Almiréna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Almiréna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jukundusz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jukundusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jukundusz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Káin névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Káin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Káin, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kán névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teodózia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teodózia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Teodózia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A május 29-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Aléna, Elmár, Marita, Melodi, Melódia.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Május hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van május 29-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod május hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a május 29-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!