Milyen névnap van május 11-én?

A magyar naptár szerint május 11-én Ferenc névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Fábió, Fábiusz, Fabríció, Fabrícius, Fabríciusz, Filip, Fülöp, Gujdó, Izidor, Izidóra, Izor, Jakab, Jákó, Jákob, Jakus, Kalliszta, Majlát, Mályva, Mirandella, Mirandola névnapja van.

A névnapok május 11-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint május 11-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Ferenc. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Fábió, Fábiusz, Fabríció, Fabrícius, Fabríciusz, Filip, Fülöp, Gujdó, Izidor, Izidóra, Izor, Jakab, Jákó, Jákob, Jakus, Kalliszta, Majlát, Mályva, Mirandella, Mirandola nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek május 11-én:

A május 11-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Ferenc névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ferenc, 3 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ferenc, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Filip névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Filip nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Filip, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fülöp névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fülöp, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Fülöp, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jakab névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jakab, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jakab, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jákó névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jákó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jákó, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jákob névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jákob nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jákob, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jakus névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jakus nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jakus, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gujdó névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gujdó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gujdó, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Izidor névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Izidor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Izidor, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Izor névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Izor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Izor, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kalliszta névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kalliszta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kalliszta, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fábió névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fábió nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fábió, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fábiusz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fábiusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fábiusz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fabríció névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fabríció nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fabríció, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fabrícius névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fabrícius nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fabrícius, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fabríciusz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fabríciusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fabríciusz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mályva névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mályva nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mályva, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A május 11-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Izidóra, Majlát, Mirandella, Mirandola.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Május hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van május 11-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod május hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a május 11-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!