Milyen névnap van május 7-én?

A magyar naptár szerint május 7-én Gizella névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Bendegúz, Dalma, Domicián, Domitilla, Germán, Giza, Késa, Napóleon, Szaniszló névnapja van.

A névnapok május 7-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint május 7-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Gizella. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Bendegúz, Dalma, Domicián, Domitilla, Germán, Giza, Késa, Napóleon, Szaniszló nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek május 7-én:

A május 7-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Germán névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Germán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Germán, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dalma névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dalma, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Dalma, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bendegúz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bendegúz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bendegúz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szaniszló névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szaniszló, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Szaniszló, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Domitilla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Domitilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Domitilla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Napóleon névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Napóleon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Napóleon, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A május 7-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Gizella, Domicián, Giza, Késa.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Május hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van május 7-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod május hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a május 7-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!