Milyen névnap van május 20-án?

A magyar naptár szerint május 20-án Bernát, Felícia névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Balabán, Bernárd, Bernarda, Bernardina, Galamb, Gerle, Hanna, Hannadóra, Hannaliza, Hannaróza, Johanna, Kolomba, Kolombina, Palóma, Tália névnapja van.

A névnapok május 20-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint május 20-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Bernát, Felícia. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Balabán, Bernárd, Bernarda, Bernardina, Galamb, Gerle, Hanna, Hannadóra, Hannaliza, Hannaróza, Johanna, Kolomba, Kolombina, Palóma, Tália nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek május 20-án:

A május 20-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Johanna névnap összesen 9 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Johanna, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Johanna, 8 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bernát névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bernát, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bernát, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bernárd névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bernárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bernárd, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Felícia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Felícia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Felícia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bernarda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bernarda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bernarda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bernardina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bernardina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bernardina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hanna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hanna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hanna, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hannadóra névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hannadóra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hannadóra, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hannaliza névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hannaliza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hannaliza, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hannaróza névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hannaróza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hannaróza, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Palóma névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Palóma nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Palóma, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Balabán névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Balabán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Balabán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Galamb névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Galamb nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Galamb, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gerle névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gerle nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gerle, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kolomba névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kolomba nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kolomba, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kolombina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kolombina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kolombina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tália névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tália nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tália, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Május hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van május 20-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod május hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a május 20-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!