Milyen névnap van május 19-én?

A magyar naptár szerint május 19-én Ivó, Milán névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Aldvin, Alvián, Alvin, Bernarda, Bernardina, Buda, Celeszta, Celesztin, Celesztina, Dukász, Emiliána, Ivonn, Káldor, Milton, Tuzson, Vulkán névnapja van.

A névnapok május 19-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint május 19-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Ivó, Milán. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Aldvin, Alvián, Alvin, Bernarda, Bernardina, Buda, Celeszta, Celesztin, Celesztina, Dukász, Emiliána, Ivonn, Káldor, Milton, Tuzson, Vulkán nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek május 19-én:

A május 19-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Celesztina névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Celesztina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Celesztina, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emiliána névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emiliána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Emiliána, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Milán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Milán, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Milán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bernarda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bernarda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bernarda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bernardina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bernardina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bernardina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Buda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Buda, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Buda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Celesztin névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Celesztin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Celesztin, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Milton névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Milton nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Milton, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Celeszta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Celeszta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Celeszta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Káldor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Káldor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Káldor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A május 19-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Ivó, Aldvin, Alvián, Alvin, Dukász, Ivonn, Tuzson, Vulkán.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Május hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van május 19-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod május hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a május 19-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!