Milyen névnap van május 26-án?

A magyar naptár szerint május 26-án Fülöp, Evelin névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Aladár, Berengár, Elektra, Evangelina, Filip, Godó, Gyöngyvér, Nyék, Szemere névnapja van.

A névnapok május 26-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint május 26-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Fülöp, Evelin. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Aladár, Berengár, Elektra, Evangelina, Filip, Godó, Gyöngyvér, Nyék, Szemere nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek május 26-án:

A május 26-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Fülöp névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fülöp, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Fülöp, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Filip névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Filip nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Filip, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aladár névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aladár, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Aladár, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Berengár névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Berengár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Berengár, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gyöngyvér névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gyöngyvér, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gyöngyvér, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Elektra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Elektra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Elektra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Evangelina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Evangelina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Evangelina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Godó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Godó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Godó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nyék névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nyék nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nyék, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szemere névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szemere nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szemere, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A május 26-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Evelin.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Május hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van május 26-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod május hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a május 26-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!