Milyen névnap van május 2-án?

A magyar naptár szerint május 2-án Zsigmond névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Atanáz, Aténa, Aténé, Athena, Atina, Borisz, Borocs, Minerva, Nétus, Nétusz, Pellegrin, Peregrina, Ráchel, Ráhel, Rákhel, Rákis, Zoé, Zója névnapja van.

A névnapok május 2-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint május 2-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Zsigmond. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Atanáz, Aténa, Aténé, Athena, Atina, Borisz, Borocs, Minerva, Nétus, Nétusz, Pellegrin, Peregrina, Ráchel, Ráhel, Rákhel, Rákis, Zoé, Zója nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek május 2-án:

A május 2-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Peregrina névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Peregrina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Peregrina, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aténa névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aténa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aténa, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aténé névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aténé nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aténé, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Athena névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Athena nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Athena, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Atina névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Atina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Atina, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ráchel névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ráchel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ráchel, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ráhel névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ráhel, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ráhel, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rákhel névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rákhel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rákhel, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rákis névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rákis nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rákis, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Atanáz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Atanáz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Atanáz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Borisz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Borisz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Borisz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Borocs névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Borocs nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Borocs, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zoé névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zoé nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zoé, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zója névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zója nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zója, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsigmond névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsigmond, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Zsigmond, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Minerva névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Minerva nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Minerva, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pellegrin névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pellegrin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pellegrin, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A május 2-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Nétus, Nétusz.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Május hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van május 2-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod május hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a május 2-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!