Milyen névnap van május 24-én?

A magyar naptár szerint május 24-én Eszter, Eliza névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Csepel, Godvin, Hanka, Hanna, Jamina, Jana, Mária, Marióra, Milenka, Simeon, Simon, Sion, Szaffi, Szimóna, Szimonett, Szimonetta, Szofi, Szófia, Vanessza, Vásti, Véta, Vince, Zsófi, Zsófia névnapja van.

A névnapok május 24-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint május 24-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Eszter, Eliza. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Csepel, Godvin, Hanka, Hanna, Jamina, Jana, Mária, Marióra, Milenka, Simeon, Simon, Sion, Szaffi, Szimóna, Szimonett, Szimonetta, Szofi, Szófia, Vanessza, Vásti, Véta, Vince, Zsófi, Zsófia nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek május 24-én:

A május 24-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Mária névnap összesen 32 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mária, 4 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mária, 28 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Simeon névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Simeon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Simeon, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsófi névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsófi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsófi, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsófia névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsófia, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Zsófia, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Simon névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Simon, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Simon, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sion névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sion nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sion, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szofi névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szofi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szofi, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szófia névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szófia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szófia, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vince névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vince, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Vince, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Marióra névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Marióra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Marióra, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hanna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hanna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hanna, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szaffi névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szaffi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szaffi, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szimonett névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szimonett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szimonett, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szimonetta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szimonetta, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Szimonetta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eszter névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eszter, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Eszter, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eliza névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eliza, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Eliza, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csepel névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csepel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Csepel, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jamina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jamina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jamina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jana névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jana nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jana, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Milenka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Milenka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Milenka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szimóna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szimóna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szimóna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Véta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Véta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Véta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A május 24-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Godvin, Hanka, Vanessza, Vásti.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Május hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van május 24-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod május hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a május 24-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!