Milyen névnap van május 12-én?

A magyar naptár szerint május 12-én Pongrác névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Achilles, Achillesz, Adon, Adonisz, Ahillész, Böngér, Dalma, Domicella, Domitilla, Gemma, Germán, Gyöngy, Gyöngyvirág, Ivána, Ivica, Johanna, Kora, Korália, Korall, Násfa, Nerella, Nerina, Pongor, Viktor névnapja van.

A névnapok május 12-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint május 12-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Pongrác. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Achilles, Achillesz, Adon, Adonisz, Ahillész, Böngér, Dalma, Domicella, Domitilla, Gemma, Germán, Gyöngy, Gyöngyvirág, Ivána, Ivica, Johanna, Kora, Korália, Korall, Násfa, Nerella, Nerina, Pongor, Viktor nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek május 12-én:

A május 12-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Johanna névnap összesen 9 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Johanna, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Johanna, 8 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Germán névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Germán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Germán, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Viktor névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Viktor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Viktor, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dalma névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dalma, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Dalma, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gemma névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gemma nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gemma, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Achilles névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Achilles, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Achilles, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Achillesz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Achillesz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Achillesz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ahillész névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ahillész nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ahillész, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gyöngy névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gyöngy nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gyöngy, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gyöngyvirág névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gyöngyvirág nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gyöngyvirág, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adon névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adon, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adonisz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adonisz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adonisz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Domitilla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Domitilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Domitilla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ivána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ivána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ivána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kora névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kora nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kora, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Korália névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Korália nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Korália, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Korall névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Korall nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Korall, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Násfa névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Násfa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Násfa, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nerella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nerella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nerella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nerina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nerina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nerina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A május 12-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Pongrác, Böngér, Domicella, Ivica, Pongor.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Május hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van május 12-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod május hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a május 12-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!