Milyen névnap van február 28-án?

A magyar naptár szerint február 28-án Elemér névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Antónia, Antoniett, Antonietta, Ilmár, Oszvald, Ozsvát, Román névnapja van.

A névnapok február 28-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint február 28-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Elemér. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Antónia, Antoniett, Antonietta, Ilmár, Oszvald, Ozsvát, Román nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek február 28-án:

A február 28-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Antónia névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Antónia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Antónia, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Elemér névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Elemér, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Elemér, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Román névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Román nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Román, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Oszvald névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Oszvald nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Oszvald, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ozsvát névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ozsvát nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ozsvát, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ilmár névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ilmár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ilmár, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A február 28-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Antoniett, Antonietta.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Február hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van február 28-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod február hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a február 28-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!