Milyen névnap volt tegnap?

A magyar naptár szerint tegnap Henrik, Roland névnapja volt.

Kibővített naptárak szerint Aurél, Baldvin, Barót, Benvenútó, Bonaventúra, Bozsóka, Csege, Csegő, Egon, Estilla, Esztellia, Eszténa, Hendrik, Kardos, Ladomér, Leonóra, Manuéla, Manuella, Opika, Orlandó, Örkény, Örkönd, Pompília, Stella, Talamér, Vladimír, Vladiszláv, Zomilla névnapja volt.

A tegnapi névnapok:

A magyar, klasszikus naptárak szerint tegnap a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Henrik, Roland. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Aurél, Baldvin, Barót, Benvenútó, Bonaventúra, Bozsóka, Csege, Csegő, Egon, Estilla, Esztellia, Eszténa, Hendrik, Kardos, Ladomér, Leonóra, Manuéla, Manuella, Opika, Orlandó, Örkény, Örkönd, Pompília, Stella, Talamér, Vladimír, Vladiszláv, Zomilla nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek tegnap:

A naptárban szereplő tegnapi nevek közül, a következők szerepelnek többször a naptárban:

Henrik névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Henrik, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Henrik, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aurél névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aurél, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Aurél, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hendrik névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hendrik nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hendrik, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leonóra névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leonóra, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Leonóra, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Roland névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Roland, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Roland, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Baldvin névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Baldvin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Baldvin, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Egon névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Egon, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Egon, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kardos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kardos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kardos, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Orlandó névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Orlandó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Orlandó, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Stella névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Stella, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Stella, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Esztellia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Esztellia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Esztellia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Barót névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Barót nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Barót, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bonaventúra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bonaventúra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bonaventúra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bozsóka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bozsóka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bozsóka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Estilla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Estilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Estilla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eszténa névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eszténa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eszténa, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ladomér névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ladomér nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ladomér, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Manuéla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Manuéla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Manuéla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Manuella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Manuella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Manuella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Opika névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Opika nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Opika, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Talamér névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Talamér nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Talamér, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vladimír névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vladimír nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vladimír, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vladiszláv névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vladiszláv nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vladiszláv, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zomilla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zomilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zomilla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A tegnap ünnepelt nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Benvenútó, Csege, Csegő, Örkény, Örkönd, Pompília.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok ebben a hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap volt tegnap. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van. Legyen szó az év bármely napjáról, nálunk megtalálsz minden névnapot! Akár végiglapozgathatod az egész naptárat, vagy egészen konkrétan rá is kereshetsz a névnapokra nevek, vagy dátum szerint. Ha egy listában szeretnéd megtekinteni a névnapokat, akkor tekintsd meg betűrendbe szedett névnapok listáját!

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.