Mai névnap - Milyen névnap van ma?

A magyar naptár szerint a mai névnap: Villő.

Kibővített naptár szerinti a mai névnap: Cinella, Cinna, Cinnia, Eta, Etelka, János, Leó, Leon, Letta, Lionel

A mai névnapok:

A magyar, klasszikus naptárak szerint a mai napon a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Villő. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Cinella, Cinna, Cinnia, Eta, Etelka, János, Leó, Leon, Letta, Lionel nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek a mai napon:

A naptárban szereplő mai nevek közül, a következők szerepelnek többször a naptárban:

János névnap összesen 25 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül János, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül János, 23 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leó névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Leó, 9 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leon névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Leon, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lionel névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lionel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lionel, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Etelka névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Etelka, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Etelka, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eta névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eta, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Letta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Letta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Letta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Villő névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Villő, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Villő, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cinella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cinella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cinella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cinna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cinna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cinna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cinnia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cinnia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cinnia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok ebben a hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van ma. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van. Legyen szó az év bármely napjáról, nálunk megtalálsz minden névnapot! Akár végiglapozgathatod az egész naptárat, vagy egészen konkrétan rá is kereshetsz a névnapokra nevek, vagy dátum szerint. Ha egy listában szeretnéd megtekinteni a névnapokat, akkor tekintsd meg betűrendbe szedett névnapok listáját!

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod június hónap linkjeit.