Mai névnap - Milyen névnap van ma?

A magyar naptár szerint a mai névnap: Valter.

Kibővített naptár szerinti a mai névnap: Aténa, Aténé, Athena, Atina, Barót, Karméla, Karmelina, Kármen, Kármin, Kont, Lestár, Mária, Marléne, Ria, Walter

A mai névnapok:

A magyar, klasszikus naptárak szerint a mai napon a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Valter. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Aténa, Aténé, Athena, Atina, Barót, Karméla, Karmelina, Kármen, Kármin, Kont, Lestár, Mária, Marléne, Ria, Walter nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek a mai napon:

A naptárban szereplő mai nevek közül, a következők szerepelnek többször a naptárban:

Mária névnap összesen 32 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mária, 4 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mária, 28 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aténa névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aténa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aténa, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aténé névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aténé nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aténé, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Athena névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Athena nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Athena, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Atina névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Atina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Atina, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Marléne névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Marléne nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Marléne, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Valter névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Valter, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Valter, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Barót névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Barót nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Barót, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kármen névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kármen, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kármen, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kont névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kont nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kont, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lestár névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lestár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lestár, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ria névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ria nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ria, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Walter névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Walter nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Walter, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A mai napon ünnepelt nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Karméla, Karmelina, Kármin.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok ebben a hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van ma. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van. Legyen szó az év bármely napjáról, nálunk megtalálsz minden névnapot! Akár végiglapozgathatod az egész naptárat, vagy egészen konkrétan rá is kereshetsz a névnapokra nevek, vagy dátum szerint. Ha egy listában szeretnéd megtekinteni a névnapokat, akkor tekintsd meg betűrendbe szedett névnapok listáját!

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.