Milyen névnap van augusztus 11-én?

A magyar naptár szerint augusztus 11-én Zsuzsanna, Tiborc névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Dulcinea, Filoméla, Filomén, Filoména, Fióna, Ince, Kiara, Klára, Klarisz, Klarissza, Lilian, Liliána, Lilianna, Lilibella, Lilien, Liliom, Lulu, Lujza, Szanna, Tarján, Tibor, Tícia, Trajánusz, Tullió, Zsanka, Zsanna, Zsazsa, Zsuzsa, Zsuzsánna, Zsuzska névnapja van.

A névnapok augusztus 11-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint augusztus 11-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Zsuzsanna, Tiborc. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Dulcinea, Filoméla, Filomén, Filoména, Fióna, Ince, Kiara, Klára, Klarisz, Klarissza, Lilian, Liliána, Lilianna, Lilibella, Lilien, Liliom, Lulu, Lujza, Szanna, Tarján, Tibor, Tícia, Trajánusz, Tullió, Zsanka, Zsanna, Zsazsa, Zsuzsa, Zsuzsánna, Zsuzska nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek augusztus 11-én:

A augusztus 11-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Ince névnap összesen 9 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ince nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ince, 9 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lulu névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lulu nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lulu, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lujza névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lujza, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lujza, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsuzsanna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsuzsanna, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Zsuzsanna, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kiara névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kiara nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kiara, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Klára névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Klára, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Klára, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Klarisz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Klarisz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Klarisz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Klarissza névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Klarissza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Klarissza, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lilian névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lilian nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lilian, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tícia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tícia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tícia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsanka névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsanka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsanka, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsanna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsanna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsanna, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsuzsa névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsuzsa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsuzsa, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsuzsánna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsuzsánna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsuzsánna, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsuzska névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsuzska nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsuzska, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tiborc névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tiborc, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tiborc, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dulcinea névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dulcinea nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dulcinea, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Filoméla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Filoméla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Filoméla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Filoména névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Filoména nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Filoména, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Liliána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Liliána, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Liliána, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lilianna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lilianna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lilianna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lilibella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lilibella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lilibella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lilien névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lilien nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lilien, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Liliom névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Liliom nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Liliom, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szanna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szanna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szanna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tarján névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tarján nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tarján, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tibor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tibor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tibor, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Trajánusz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Trajánusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Trajánusz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tullió névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tullió nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tullió, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsazsa névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsazsa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsazsa, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A augusztus 11-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Filomén, Fióna.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Augusztus hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van augusztus 11-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod augusztus hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a augusztus 11-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!