Milyen névnap van augusztus 13-án?

A magyar naptár szerint augusztus 13-án Ipoly névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Áldáska, Barakon, Barakony, Belinda, Benedetta, Benedikta, Beneditta, Benita, Elen, Elena, Eleni, Elin, Emőd, Enid, Gerda, Gertrúd, Hannó, Hippia, Hippolit, Hippolita, Ibolya, Ince, Ippolita, János, Jerta, Kamélia, Kászon, Kasszián, Maxim, Relinda, Rodelinda, Trudi, Via, Víta, Vitália névnapja van.

A névnapok augusztus 13-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint augusztus 13-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Ipoly. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Áldáska, Barakon, Barakony, Belinda, Benedetta, Benedikta, Beneditta, Benita, Elen, Elena, Eleni, Elin, Emőd, Enid, Gerda, Gertrúd, Hannó, Hippia, Hippolit, Hippolita, Ibolya, Ince, Ippolita, János, Jerta, Kamélia, Kászon, Kasszián, Maxim, Relinda, Rodelinda, Trudi, Via, Víta, Vitália nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek augusztus 13-án:

A augusztus 13-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

János névnap összesen 25 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül János, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül János, 23 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ince névnap összesen 9 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ince nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ince, 9 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gertrúd névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gertrúd, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gertrúd, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Maxim névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Maxim nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Maxim, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emőd névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emőd, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Emőd, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gerda névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gerda, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gerda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Trudi névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Trudi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Trudi, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ipoly névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ipoly, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ipoly, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Áldáska névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Áldáska nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Áldáska, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Benedetta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Benedetta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Benedetta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Benedikta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Benedikta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Benedikta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Beneditta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Beneditta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Beneditta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Benita névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Benita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Benita, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Elen névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Elen nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Elen, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Elena névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Elena nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Elena, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eleni névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eleni nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eleni, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Elin névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Elin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Elin, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Enid névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Enid nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Enid, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ibolya névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ibolya, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ibolya, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kamélia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kamélia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kamélia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Relinda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Relinda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Relinda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Via névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Via nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Via, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Víta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Víta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Víta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vitália névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vitália nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vitália, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Barakon névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Barakon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Barakon, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Barakony névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Barakony nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Barakony, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kászon névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kászon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kászon, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rodelinda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rodelinda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rodelinda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A augusztus 13-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Belinda, Hannó, Hippia, Hippolit, Hippolita, Ippolita, Jerta, Kasszián.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Augusztus hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van augusztus 13-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod augusztus hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a augusztus 13-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!