Milyen névnap van augusztus 2-án?

A magyar naptár szerint augusztus 2-án Lehel névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Alfonz, Alfonza, Alfonzin, Alfonzina, Elfrida, Gusztáv, Lél, Mária, Mia, Miett, Mietta, Polli, Regő, Regős, Szerénusz névnapja van.

A névnapok augusztus 2-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint augusztus 2-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Lehel. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Alfonz, Alfonza, Alfonzin, Alfonzina, Elfrida, Gusztáv, Lél, Mária, Mia, Miett, Mietta, Polli, Regő, Regős, Szerénusz nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek augusztus 2-án:

A augusztus 2-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Mária névnap összesen 32 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mária, 4 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mária, 28 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gusztáv névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gusztáv, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gusztáv, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lél névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lél nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lél, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alfonz névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alfonz, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Alfonz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerénusz névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szerénusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szerénusz, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lehel névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lehel, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lehel, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alfonza névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alfonza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alfonza, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alfonzin névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alfonzin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alfonzin, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alfonzina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alfonzina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alfonzina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Elfrida névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Elfrida nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Elfrida, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Miett névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Miett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Miett, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mietta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mietta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mietta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Regő névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Regő nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Regő, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A augusztus 2-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Polli, Regős.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Augusztus hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van augusztus 2-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod augusztus hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a augusztus 2-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!