Milyen névnap van augusztus 9-én?

A magyar naptár szerint augusztus 9-én Emőd névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Hágár, János, Máté, Orlandó, Roland, Román névnapja van.

A névnapok augusztus 9-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint augusztus 9-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Emőd. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Hágár, János, Máté, Orlandó, Roland, Román nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek augusztus 9-én:

A augusztus 9-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

János névnap összesen 25 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül János, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül János, 23 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emőd névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emőd, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Emőd, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Orlandó névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Orlandó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Orlandó, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Roland névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Roland, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Roland, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Román névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Román nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Román, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hágár névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hágár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hágár, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Máté névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Máté, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Máté, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Augusztus hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van augusztus 9-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod augusztus hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a augusztus 9-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!