Milyen névnap van augusztus 4-én?

A magyar naptár szerint augusztus 4-én Domonkos, Dominika névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Dominik, Dominka, Domokos, Domos, Döme, Dömös, Indra, Kerubina, Nedda, Törtel névnapja van.

A névnapok augusztus 4-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint augusztus 4-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Domonkos, Dominika. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Dominik, Dominka, Domokos, Domos, Döme, Dömös, Indra, Kerubina, Nedda, Törtel nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek augusztus 4-én:

A augusztus 4-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Domonkos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Domonkos, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Domonkos, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dominik névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dominik nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dominik, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Domokos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Domokos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Domokos, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Domos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Domos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Domos, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Döme névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Döme nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Döme, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dömös névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dömös nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dömös, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kerubina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kerubina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kerubina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dominika névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dominika, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Dominika, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dominka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dominka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dominka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Indra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Indra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Indra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nedda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nedda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nedda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A augusztus 4-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Törtel.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Augusztus hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van augusztus 4-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod augusztus hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a augusztus 4-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!