Milyen névnap van augusztus 25-én?

A magyar naptár szerint augusztus 25-én Lajos, Patrícia névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Délibáb, Elemér, Elmira, József, Marinetta, Tamás, Thomasz, Tomázia, Tomazina névnapja van.

A névnapok augusztus 25-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint augusztus 25-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Lajos, Patrícia. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Délibáb, Elemér, Elmira, József, Marinetta, Tamás, Thomasz, Tomázia, Tomazina nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek augusztus 25-én:

A augusztus 25-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Tamás névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tamás, 3 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tamás, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Thomasz névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Thomasz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Thomasz, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

József névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül József, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül József, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Elemér névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Elemér, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Elemér, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lajos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lajos, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lajos, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Patrícia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Patrícia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Patrícia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Elmira névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Elmira nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Elmira, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Marinetta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Marinetta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Marinetta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Délibáb névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Délibáb nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Délibáb, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tomázia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tomázia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tomázia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tomazina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tomazina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tomazina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Augusztus hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van augusztus 25-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod augusztus hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a augusztus 25-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!