Milyen névnap van augusztus 26-án?

A magyar naptár szerint augusztus 26-án Izsó névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Cseke, Csekő, Margit, Natali, Natália, Natasa, Noella, Rita, Ritta, Szellő, Szellőke, Tália, Zamfira névnapja van.

A névnapok augusztus 26-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint augusztus 26-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Izsó. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Cseke, Csekő, Margit, Natali, Natália, Natasa, Noella, Rita, Ritta, Szellő, Szellőke, Tália, Zamfira nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek augusztus 26-án:

A augusztus 26-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Margit névnap összesen 15 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margit, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Margit, 14 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Natali névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Natali nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Natali, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Natália névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Natália, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Natália, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Natasa névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Natasa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Natasa, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Noella névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Noella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Noella, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cseke névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cseke nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cseke, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csekő névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csekő nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Csekő, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rita névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rita, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Rita, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ritta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ritta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ritta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szellő névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szellő nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szellő, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szellőke névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szellőke nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szellőke, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tália névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tália nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tália, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A augusztus 26-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Izsó, Zamfira.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Augusztus hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van augusztus 26-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod augusztus hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a augusztus 26-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!