Milyen névnap van augusztus 7-én?

A magyar naptár szerint augusztus 7-én Ibolya névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Áfra, Afrodita, Afrodité, Ajándok, Albert, Arabella, Cseperke, Csepke, Donát, Donatella, Donátó, Kajetán, Kötöny, Szixtusz, Ulrik, Uránia, Vénusz névnapja van.

A névnapok augusztus 7-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint augusztus 7-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Ibolya. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Áfra, Afrodita, Afrodité, Ajándok, Albert, Arabella, Cseperke, Csepke, Donát, Donatella, Donátó, Kajetán, Kötöny, Szixtusz, Ulrik, Uránia, Vénusz nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek augusztus 7-én:

A augusztus 7-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Albert névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Albert, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Albert, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szixtusz névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szixtusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szixtusz, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ulrik névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ulrik, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ulrik, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ibolya névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ibolya, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ibolya, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Donát névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Donát, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Donát, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Donátó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Donátó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Donátó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Áfra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Áfra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Áfra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Afrodita névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Afrodita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Afrodita, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Afrodité névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Afrodité nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Afrodité, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ajándok névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ajándok nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ajándok, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arabella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arabella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arabella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cseperke névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cseperke nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cseperke, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csepke névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csepke nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Csepke, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Donatella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Donatella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Donatella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kötöny névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kötöny nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kötöny, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Uránia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Uránia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Uránia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vénusz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vénusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vénusz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A augusztus 7-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Kajetán.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Augusztus hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van augusztus 7-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod augusztus hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a augusztus 7-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!