Milyen névnap van augusztus 27-én?

A magyar naptár szerint augusztus 27-én Gáspár névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Cézár, Gazsó, Gibárt, József, Káldor, Mónika, Vilja névnapja van.

A névnapok augusztus 27-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint augusztus 27-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Gáspár. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Cézár, Gazsó, Gibárt, József, Káldor, Mónika, Vilja nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek augusztus 27-én:

A augusztus 27-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

József névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül József, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül József, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cézár névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cézár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cézár, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gáspár névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gáspár, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gáspár, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gazsó névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gazsó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gazsó, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gibárt névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gibárt nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gibárt, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Káldor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Káldor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Káldor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mónika névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mónika, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mónika, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A augusztus 27-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Vilja.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Augusztus hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van augusztus 27-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod augusztus hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a augusztus 27-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!