Milyen névnap van augusztus 20-án?

A magyar naptár szerint augusztus 20-án István névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Bernárd, Bernát, Éliás, Eliél, Eliot, Elton, Filibert, Megán, Ozmin, Samu, Sámuel, Samuella, Stefán, Stefánia, Stefi, Vajk névnapja van.

A névnapok augusztus 20-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint augusztus 20-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: István. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Bernárd, Bernát, Éliás, Eliél, Eliot, Elton, Filibert, Megán, Ozmin, Samu, Sámuel, Samuella, Stefán, Stefánia, Stefi, Vajk nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek augusztus 20-án:

A augusztus 20-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Bernárd névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bernárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bernárd, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bernát névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bernát, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bernát, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Stefánia névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Stefánia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Stefánia, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Stefi névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Stefi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Stefi, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

István névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül István, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül István, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Stefán névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Stefán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Stefán, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Samu névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Samu nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Samu, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sámuel névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sámuel, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Sámuel, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Éliás névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Éliás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Éliás, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eliél névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eliél nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eliél, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eliot névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eliot nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eliot, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Elton névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Elton nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Elton, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ozmin névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ozmin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ozmin, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Samuella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Samuella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Samuella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A augusztus 20-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Filibert, Megán, Vajk.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Augusztus hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van augusztus 20-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod augusztus hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a augusztus 20-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!