Milyen névnap van augusztus 29-én?

A magyar naptár szerint augusztus 29-én Beatrix, Erna névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Bolda, Cézár, Ernella, Erneszta, Ernesztin, Ernesztina, János, Kamilla, Sebő, Szabella, Szabin, Szabina, Szabrina, Trixi névnapja van.

A névnapok augusztus 29-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint augusztus 29-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Beatrix, Erna. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Bolda, Cézár, Ernella, Erneszta, Ernesztin, Ernesztina, János, Kamilla, Sebő, Szabella, Szabin, Szabina, Szabrina, Trixi nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek augusztus 29-én:

A augusztus 29-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

János névnap összesen 25 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül János, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül János, 23 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cézár névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cézár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cézár, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kamilla névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kamilla, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kamilla, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sebő névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sebő nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sebő, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szabin névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szabin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szabin, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Beatrix névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Beatrix, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Beatrix, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Trixi névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Trixi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Trixi, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Erna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Erna, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Erna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ernella névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ernella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ernella, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szabella névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szabella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szabella, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Erneszta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Erneszta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Erneszta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ernesztin névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ernesztin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ernesztin, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ernesztina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ernesztina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ernesztina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szabina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szabina, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Szabina, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szabrina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szabrina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szabrina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A augusztus 29-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Bolda.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Augusztus hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van augusztus 29-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod augusztus hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a augusztus 29-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!