Milyen névnap van augusztus 14-én?

A magyar naptár szerint augusztus 14-én Marcell névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Atanáz, Atanázia, Bere, Celesztina, Marsall, Menta, Menyhért, Mikeás, Misa, Montika, Özséb, Tanázia névnapja van.

A névnapok augusztus 14-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint augusztus 14-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Marcell. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Atanáz, Atanázia, Bere, Celesztina, Marsall, Menta, Menyhért, Mikeás, Misa, Montika, Özséb, Tanázia nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek augusztus 14-én:

A augusztus 14-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Özséb névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Özséb nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Özséb, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Celesztina névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Celesztina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Celesztina, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Marcell névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Marcell, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Marcell, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Marsall névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Marsall nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Marsall, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Menyhért névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Menyhért, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Menyhért, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Misa névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Misa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Misa, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Atanáz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Atanáz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Atanáz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mikeás névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mikeás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mikeás, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A augusztus 14-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Atanázia, Bere, Menta, Montika, Tanázia.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Augusztus hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van augusztus 14-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod augusztus hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a augusztus 14-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!