Milyen névnap van augusztus 31-én?

A magyar naptár szerint augusztus 31-én Erika, Bella névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Aida, Aldán, Amina, Amira, Árisz, Arisztid, Dórabella, Hanga, Izabella, Metella, Móna, Pamína, Rajmond, Rajmonda, Rajmund, Rajmunda, Ramóna, Regölő névnapja van.

A névnapok augusztus 31-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint augusztus 31-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Erika, Bella. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Aida, Aldán, Amina, Amira, Árisz, Arisztid, Dórabella, Hanga, Izabella, Metella, Móna, Pamína, Rajmond, Rajmonda, Rajmund, Rajmunda, Ramóna, Regölő nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek augusztus 31-én:

A augusztus 31-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Erika névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Erika, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Erika, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Izabella névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Izabella, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Izabella, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Metella névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Metella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Metella, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rajmond névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rajmond nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rajmond, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rajmund névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rajmund, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Rajmund, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hanga névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hanga nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hanga, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bella, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bella, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aida névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aida, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Aida, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aldán névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aldán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aldán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Árisz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Árisz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Árisz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arisztid névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arisztid nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arisztid, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dórabella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dórabella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dórabella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pamína névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pamína nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pamína, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ramóna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ramóna, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ramóna, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A augusztus 31-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Amira, Móna, Rajmonda, Rajmunda, Regölő.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Augusztus hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van augusztus 31-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod augusztus hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a augusztus 31-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!