Milyen névnap van augusztus 12-én?

A magyar naptár szerint augusztus 12-én Klára névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Dina, Hilár, Hilária, Hilárion, Hiláriusz, Hilda, Hildelita, Kiara, Klarisz, Klarissza, Larina, Letícia, Létó, Letti, Orália, Sugár, Sugárka, Tícia névnapja van.

A névnapok augusztus 12-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint augusztus 12-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Klára. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Dina, Hilár, Hilária, Hilárion, Hiláriusz, Hilda, Hildelita, Kiara, Klarisz, Klarissza, Larina, Letícia, Létó, Letti, Orália, Sugár, Sugárka, Tícia nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek augusztus 12-én:

A augusztus 12-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Hilár névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hilár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hilár, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hilárion névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hilárion nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hilárion, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hiláriusz névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hiláriusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hiláriusz, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hilda névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hilda, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Hilda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Klára névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Klára, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Klára, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hildelita névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hildelita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hildelita, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kiara névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kiara nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kiara, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Klarisz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Klarisz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Klarisz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Klarissza névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Klarissza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Klarissza, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tícia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tícia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tícia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Larina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Larina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Larina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Letícia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Letícia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Letícia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Létó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Létó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Létó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Letti névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Letti nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Letti, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Orália névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Orália nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Orália, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sugár névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sugár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sugár, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sugárka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sugárka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sugárka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A augusztus 12-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Hilária.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Augusztus hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van augusztus 12-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod augusztus hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a augusztus 12-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!