Milyen névnap van augusztus 8-án?

A magyar naptár szerint augusztus 8-án László névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Ágost, Ágosta, Aladin, Alarik, Arló, Augusztusz, Cirják, Cirjék, Domán, Dominik, Domokos, Domonkos, Domos, Eszmeralda, Gusztáv, Hartvig, Zádor névnapja van.

A névnapok augusztus 8-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint augusztus 8-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: László. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Ágost, Ágosta, Aladin, Alarik, Arló, Augusztusz, Cirják, Cirjék, Domán, Dominik, Domokos, Domonkos, Domos, Eszmeralda, Gusztáv, Hartvig, Zádor nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek augusztus 8-án:

A augusztus 8-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

László névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül László, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül László, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gusztáv névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gusztáv, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gusztáv, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ágost névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ágost nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ágost, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ágosta névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ágosta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ágosta, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Domán névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Domán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Domán, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dominik névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dominik nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dominik, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Domokos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Domokos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Domokos, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Domonkos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Domonkos, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Domonkos, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Domos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Domos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Domos, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aladin névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aladin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aladin, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alarik névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alarik nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alarik, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zádor névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zádor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zádor, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Augusztusz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Augusztusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Augusztusz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cirják névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cirják nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cirják, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cirjék névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cirjék nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cirjék, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eszmeralda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eszmeralda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eszmeralda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hartvig névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hartvig nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hartvig, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A augusztus 8-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Arló.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Augusztus hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van augusztus 8-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod augusztus hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a augusztus 8-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!