Milyen névnap van augusztus 23-án?

A magyar naptár szerint augusztus 23-án Bence névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Árven, Aszter, Fajsz, Farkas, Filip, Fülöp, Kurd, Minerva, Rózabella, Rózamari, Rózsa, Rózsi, Szidi, Szidónia, Teónia, Zágon, Zakeus, Zdenka, Zekő, Zsadány névnapja van.

A névnapok augusztus 23-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint augusztus 23-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Bence. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Árven, Aszter, Fajsz, Farkas, Filip, Fülöp, Kurd, Minerva, Rózabella, Rózamari, Rózsa, Rózsi, Szidi, Szidónia, Teónia, Zágon, Zakeus, Zdenka, Zekő, Zsadány nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek augusztus 23-án:

A augusztus 23-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Filip névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Filip nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Filip, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fülöp névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fülöp, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Fülöp, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aszter névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aszter nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aszter, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bence névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bence, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bence, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fajsz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fajsz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fajsz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Farkas névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Farkas, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Farkas, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kurd névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kurd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kurd, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rózabella névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rózabella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rózabella, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rózamari névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rózamari nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rózamari, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rózsa névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rózsa, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Rózsa, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rózsi névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rózsi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rózsi, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zakeus névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zakeus nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zakeus, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zekő névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zekő nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zekő, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Minerva névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Minerva nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Minerva, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zágon névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zágon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zágon, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zdenka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zdenka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zdenka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A augusztus 23-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Árven, Szidi, Szidónia, Teónia, Zsadány.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Augusztus hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van augusztus 23-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod augusztus hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a augusztus 23-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!