Milyen névnap van szeptember 1-jén?

A magyar naptár szerint szeptember 1-jén Egyed, Egon névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Artúr, Bella, Fajsz, Farkas, Gede, Gedeon, Gedő, Gida, Gilda, Glenn, Hósea, Ignác, Izabella, Józsa, Józsua, Józsué, Júda, Kende, Kund, Kurd, Naómi, Noémi, Tamara, Veréna, Verita, Zádor névnapja van.

A névnapok szeptember 1-jén:

A magyar, klasszikus naptárak szerint szeptember 1-jén a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Egyed, Egon. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Artúr, Bella, Fajsz, Farkas, Gede, Gedeon, Gedő, Gida, Gilda, Glenn, Hósea, Ignác, Izabella, Józsa, Józsua, Józsué, Júda, Kende, Kund, Kurd, Naómi, Noémi, Tamara, Veréna, Verita, Zádor nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek szeptember 1-jén:

A szeptember 1-jén naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Ignác névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ignác, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ignác, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Artúr névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Artúr, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Artúr, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Izabella névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Izabella, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Izabella, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Egyed névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Egyed, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Egyed, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Egon névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Egon, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Egon, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Noémi névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Noémi, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Noémi, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tamara névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tamara, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tamara, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fajsz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fajsz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fajsz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Farkas névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Farkas, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Farkas, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gede névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gede nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gede, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gedeon névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gedeon, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gedeon, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gedő névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gedő nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gedő, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gida névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gida nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gida, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Glenn névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Glenn nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Glenn, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kende névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kende, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kende, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kund névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kund nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kund, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kurd névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kurd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kurd, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Verita névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Verita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Verita, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zádor névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zádor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zádor, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bella, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bella, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gilda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gilda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gilda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hósea névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hósea nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hósea, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Józsa névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Józsa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Józsa, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Józsua névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Józsua nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Józsua, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Józsué névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Józsué nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Józsué, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Naómi névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Naómi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Naómi, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Veréna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Veréna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Veréna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A szeptember 1-jén szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Júda.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Szeptember hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van szeptember 1-jén. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod szeptember hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a szeptember 1-jén névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!