Milyen névnap van február 1-jén?

A magyar naptár szerint február 1-jén Ignác névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Birgit, Brigitta, Cinella, Cinna, Cinnia, Efraim, Fiametta, Gitta, Imodzsen, Imogén, Innocencia, Kincső, Szevér, Vincencia, Virgínia névnapja van.

A névnapok február 1-jén:

A magyar, klasszikus naptárak szerint február 1-jén a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Ignác. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Birgit, Brigitta, Cinella, Cinna, Cinnia, Efraim, Fiametta, Gitta, Imodzsen, Imogén, Innocencia, Kincső, Szevér, Vincencia, Virgínia nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek február 1-jén:

A február 1-jén naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Ignác névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ignác, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ignác, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Birgit névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Birgit nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Birgit, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Efraim névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Efraim nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Efraim, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Brigitta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Brigitta, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Brigitta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gitta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gitta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gitta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Imodzsen névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Imodzsen nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Imodzsen, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Imogén névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Imogén nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Imogén, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vincencia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vincencia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vincencia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Virgínia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Virgínia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Virgínia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cinella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cinella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cinella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cinna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cinna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cinna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cinnia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cinnia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cinnia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fiametta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fiametta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fiametta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kincső névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kincső, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kincső, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szevér névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szevér nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szevér, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A február 1-jén szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Innocencia.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Február hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van február 1-jén. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod február hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a február 1-jén névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!