Milyen névnap van február 20-án?

A magyar naptár szerint február 20-án Aladár, Álmos névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Amadil, Amáta, Elemér, Leó, Leon, Leona, Lionel, Paula, Pauletta, Paulin, Paulina, Polett, Szilvánusz, Tira, Tíra névnapja van.

A névnapok február 20-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint február 20-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Aladár, Álmos. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Amadil, Amáta, Elemér, Leó, Leon, Leona, Lionel, Paula, Pauletta, Paulin, Paulina, Polett, Szilvánusz, Tira, Tíra nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek február 20-án:

A február 20-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Leó névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Leó, 9 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leon névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Leon, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lionel névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lionel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lionel, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szilvánusz névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szilvánusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szilvánusz, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aladár névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aladár, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Aladár, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Elemér névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Elemér, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Elemér, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leona névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leona, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Leona, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Paulina névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Paulina, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Paulina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amadil névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amadil nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amadil, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amáta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amáta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amáta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Paula névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Paula, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Paula, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pauletta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pauletta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pauletta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Paulin névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Paulin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Paulin, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Álmos névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Álmos, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Álmos, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A február 20-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Polett, Tira, Tíra.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Február hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van február 20-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod február hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a február 20-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!