Milyen névnap van február 8-án?

A magyar naptár szerint február 8-án Aranka névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Arina, Bagamér, Effi, Elfrida, Jáhel, Jakobina, Janek, János, Jeromos, Jutas, Jutocsa, Salamon, Salvador, Szelemér, Zsaklin névnapja van.

A névnapok február 8-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint február 8-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Aranka. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Arina, Bagamér, Effi, Elfrida, Jáhel, Jakobina, Janek, János, Jeromos, Jutas, Jutocsa, Salamon, Salvador, Szelemér, Zsaklin nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek február 8-án:

A február 8-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

János névnap összesen 25 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül János, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül János, 23 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aranka névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aranka, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Aranka, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Janek névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Janek nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Janek, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Salamon névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Salamon, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Salamon, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Salvador névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Salvador nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Salvador, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsaklin névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsaklin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsaklin, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jeromos névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jeromos, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jeromos, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bagamér névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bagamér nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bagamér, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Elfrida névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Elfrida nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Elfrida, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jakobina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jakobina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jakobina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jutas névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jutas nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jutas, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jutocsa névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jutocsa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jutocsa, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A február 8-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Effi, Jáhel, Szelemér.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Február hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van február 8-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod február hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a február 8-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!