Milyen névnap van február 7-én?

A magyar naptár szerint február 7-én Tódor, Rómeó névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Richárd, Romuald, Romvald, Terensz, Terestyén, Trisztán, Zília névnapja van.

A névnapok február 7-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint február 7-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Tódor, Rómeó. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Richárd, Romuald, Romvald, Terensz, Terestyén, Trisztán, Zília nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek február 7-én:

A február 7-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Tódor névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tódor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tódor, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Richárd névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Richárd, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Richárd, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rómeó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rómeó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Rómeó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zília névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zília nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zília, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Romuald névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Romuald nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Romuald, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Romvald névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Romvald nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Romvald, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Terensz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Terensz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Terensz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Terestyén névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Terestyén nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Terestyén, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Trisztán névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Trisztán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Trisztán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Február hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van február 7-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod február hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a február 7-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!