Milyen névnap van február 4-én?

A magyar naptár szerint február 4-én Ráhel, Csenge névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Anderz, Andorás, Andorjás, Andos, András, André, Andrea, Androméda, Bereniké, Csengele, Gabriella, Gilbert, Holló, Janka, Johanna, Kada, Ormos, Rabán, Ráchel, Rákhel, Rákis, Róbert, Robertó, Robin, Robinzon, Ronalda, Ronett, Ronetta, Veron, Verona, Veronika, Veronka névnapja van.

A névnapok február 4-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint február 4-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Ráhel, Csenge. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Anderz, Andorás, Andorjás, Andos, András, André, Andrea, Androméda, Bereniké, Csengele, Gabriella, Gilbert, Holló, Janka, Johanna, Kada, Ormos, Rabán, Ráchel, Rákhel, Rákis, Róbert, Robertó, Robin, Robinzon, Ronalda, Ronett, Ronetta, Veron, Verona, Veronika, Veronka nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek február 4-én:

A február 4-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Johanna névnap összesen 9 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Johanna, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Johanna, 8 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Róbert névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Róbert, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Róbert, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Robertó névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Robertó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Robertó, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Robin névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Robin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Robin, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Robinzon névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Robinzon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Robinzon, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Veron névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Veron nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Veron, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Verona névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Verona nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Verona, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Veronika névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Veronika, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Veronika, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Veronka névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Veronka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Veronka, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ráhel névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ráhel, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ráhel, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Andorás névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Andorás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Andorás, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Andorjás névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Andorjás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Andorjás, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

András névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül András, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül András, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

André névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül André nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül André, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gabriella névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gabriella, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gabriella, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kada névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kada nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kada, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ráchel névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ráchel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ráchel, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rákhel névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rákhel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rákhel, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rákis névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rákis nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rákis, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gilbert névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gilbert nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gilbert, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ronalda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ronalda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ronalda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csenge névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csenge, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Csenge, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Anderz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Anderz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Anderz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Andrea névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Andrea, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Andrea, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bereniké névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bereniké nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bereniké, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csengele névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csengele nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Csengele, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Janka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Janka, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Janka, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A február 4-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Andos, Androméda, Holló, Ormos, Rabán, Ronett, Ronetta.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Február hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van február 4-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod február hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a február 4-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!