Milyen névnap van február 15-én?

A magyar naptár szerint február 15-én Kolos, Georgina névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Alfréd, Fausztia, Fausztina, Fausztusz, Gina, Györe, György, Györgyi, Györgyike, Györk, Györke, Jordán, Jordána, Jótám, Jována, Kenese, Kolozs, Szeveréd, Szigfrid, Zsorzsett névnapja van.

A névnapok február 15-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint február 15-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Kolos, Georgina. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Alfréd, Fausztia, Fausztina, Fausztusz, Gina, Györe, György, Györgyi, Györgyike, Györk, Györke, Jordán, Jordána, Jótám, Jována, Kenese, Kolozs, Szeveréd, Szigfrid, Zsorzsett nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek február 15-én:

A február 15-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Györe névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györe nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Györe, 12 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

György névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül György, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül György, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Györk névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györk nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Györk, 12 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Györke névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györke nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Györke, 12 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alfréd névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alfréd, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Alfréd, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kolos névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kolos, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kolos, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kolozs névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kolozs nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kolozs, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Györgyi névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györgyi, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Györgyi, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Györgyike névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györgyike nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Györgyike, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fausztia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fausztia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fausztia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fausztina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fausztina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fausztina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kenese névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kenese nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kenese, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Georgina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Georgina, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Georgina, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jordán névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jordán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jordán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jordána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jordána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jordána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jótám névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jótám nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jótám, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szigfrid névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szigfrid nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szigfrid, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsorzsett névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsorzsett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsorzsett, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A február 15-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Fausztusz, Jována, Szeveréd.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Február hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van február 15-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod február hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a február 15-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!