Milyen névnap van február 9-én?

A magyar naptár szerint február 9-én Abigél, Alex névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Aladdin, Aladin, Alarik, Apol, Apolka, Apollónia, Ciceró, Cirill, Donald, Erik, Erika, Erős, Hanga, Kirill, Marcián, Marián, Rajnald, Rex, Rinaldó, Ronald, Szabin névnapja van.

A névnapok február 9-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint február 9-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Abigél, Alex. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Aladdin, Aladin, Alarik, Apol, Apolka, Apollónia, Ciceró, Cirill, Donald, Erik, Erika, Erős, Hanga, Kirill, Marcián, Marián, Rajnald, Rex, Rinaldó, Ronald, Szabin nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek február 9-én:

A február 9-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Kirill névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kirill nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kirill, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Erika névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Erika, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Erika, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cirill névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cirill nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cirill, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Erik névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Erik, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Erik, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szabin névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szabin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szabin, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Apol névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Apol nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Apol, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Apolka névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Apolka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Apolka, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Apollónia névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Apollónia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Apollónia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Marcián névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Marcián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Marcián, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aladin névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aladin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aladin, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alarik névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alarik nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alarik, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hanga névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hanga nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hanga, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rajnald névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rajnald nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rajnald, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alex névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alex, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Alex, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Donald névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Donald nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Donald, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Erős névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Erős nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Erős, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rex névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rex nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rex, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rinaldó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rinaldó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rinaldó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ronald névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ronald nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ronald, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A február 9-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Abigél, Aladdin, Ciceró, Marián.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Február hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van február 9-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod február hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a február 9-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!