Milyen névnap van február 26-án?

A magyar naptár szerint február 26-án Edina névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Alexander, Décse, Edentina, Edna, Gécsa, Géza, Gyécsa, Győző, Izabel, Izabell, Izabella, Néró, Nesztor, Ottokár, Porfir, Rodelinda, Sándor, Szamira, Viktor névnapja van.

A névnapok február 26-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint február 26-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Edina. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Alexander, Décse, Edentina, Edna, Gécsa, Géza, Gyécsa, Győző, Izabel, Izabell, Izabella, Néró, Nesztor, Ottokár, Porfir, Rodelinda, Sándor, Szamira, Viktor nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek február 26-án:

A február 26-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Izabella névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Izabella, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Izabella, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sándor névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sándor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Sándor, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Viktor névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Viktor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Viktor, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Décse névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Décse nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Décse, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gécsa névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gécsa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gécsa, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Géza névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Géza, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Géza, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gyécsa névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gyécsa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gyécsa, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Győző névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Győző, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Győző, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ottokár névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ottokár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ottokár, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alexander névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alexander nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alexander, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Izabel névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Izabel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Izabel, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Izabell névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Izabell nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Izabell, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Néró névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Néró nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Néró, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nesztor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nesztor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nesztor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rodelinda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rodelinda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rodelinda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szamira névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szamira nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szamira, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A február 26-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Edina, Edentina, Edna, Porfir.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Február hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van február 26-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod február hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a február 26-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!