Milyen névnap van február 14-én?

A magyar naptár szerint február 14-én Bálint, Valentin névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Brúnó, Jozefa, Jozefin, Jozefina, Kirill, Konor, Konrád, Kurt, Kürt, Metód névnapja van.

A névnapok február 14-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint február 14-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Bálint, Valentin. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Brúnó, Jozefa, Jozefin, Jozefina, Kirill, Konor, Konrád, Kurt, Kürt, Metód nevű személynek!

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van február 14-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a február 14-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!